Vad vi tror på.

Våra värderingar

1
Studenten.

Vår framgång mäts direkt utifrån våra studenters framgång. Vi börjar alltid med studenten och arbetar därifrån. Ingenting är viktigare än dem, allt annat i vår verksamhet finns bara till för att uppnå detta mål.

2
Pionjärer.

Vi följer vår egen väg och utmanar konstant de svenska normerna just för att vi vet att framgång inte skapas av att följa strömmen. Allt vi gör är banbrytande och vi lär ut kunskap som få personer har kunnat ta del av tidigare.

3
Laser-fokus.

Vår utbildning och mentorskap har ett laser-fokus på resultat. Våra studenter lanserar sina nya företag med betalande kunder inom 6 veckor för att vi lär ut precis det man behöver och ingenting annat.

Historia.

Sobusiness.com grundades av Mirro Salim i hans föräldrars garage i Kungsängen. På den tiden var företaget bokstavligen bara han, en bärbar dator, en mobiltelefon och en dröm.

Drömmen var att hjälpa andra människor med ett stort driv att nå sin fulla potential. Han ville hjälpa andra människor att göra samma miljonärsresa som han själv hade gjort och ge dem verktygen och kunskapen som han själv hade behövt tidigt i sin egen resa.

Idag har företaget utvecklats till ett marknadsledande företag inom E-Learning som hjälper vanliga människor att starta och växa sin egen online business. Ni hittar oss på Birger Jarlsgatan 18 i Stockholm där ett team på 6 heltidspersoners sitter.

Vi har redan hunnit hjälpa över 300 studenter och vi ser fram emot att fortsätta att skapa ännu fler framgångssagor.

Teamet.

Vårt team består av smarta och drivna individer som jobbar mot ett gemensamt mål att skapa fler svenska framgångssagor.

Har du vad som krävs för att påbörja din framgångsresa?

Ansök idag