Resan.

Hur allt startade.

Hej, det Mirro Salim här, grundare av Sobusiness.com. Under hela min uppväxt har jag fått höra att den traditionella vägen är den enda vägen.

Min resa startade när jag började studera företagsekonomi på Stockholms universitet i hopp om att kunna få en bra ekonomi, frihet och kunna lära mig mer om företagande. Väldigt snabbt insåg jag att skolan utbildar mig till att bli en anställd som jobbar nio till fem och att jag aldrig skulle få det liv jag önskar via den utbildningen.

Därför bestämde jag mig för att ta saken i egna händer och startade ett eget företag under min studietid. Av en ren slump startade jag ett litet konsultföretag som hjälpte andra företag med sociala medier och marknadsföring och inom två år så fakturerade jag mellan 50 och 70 tusen kronor i månaden, detta samtidigt som jag studerade på universitet.

Jag insåg då att det fanns så många fler möjligheter där ute för den som är driven och ambitiös men det är ingenting som man pratar högt om. Istället fick jag ta den hårda vägen, tro på mig själv och göra alla nybörjarmisstag för att jag inte hade någon som vägledde mig. Men på grund av mitt driv och min vägran att förlora hittade jag till slut rätt och kunde nå mina mål.

Min resa som tog några år hade kunnat gå på några månader med rätt kunskap, mentorskap och nätverk. Hela min resa och all min erfarenhet landade slutligen i det som idag heter Sobusiness.com.

Via vår kurs Noll till hundra lär jag och mina kollegor ut precis det man behöver veta, steg för steg, för att kunna göra samma resa som jag har gjort och hur man kan nå 100 tusen kronor i månaden via ett eget onlineföretag.

Vad jag tror på.

Våra värderingar.

1
Mentorskap.

Med rätt mentorskap kommer ens framgångsresa bli mycket smidigare och enklare. Rätt mentor är skillnaden mellan framgång och misslyckande.

2
Kunskap.

Jag tror på att omge sig själv bland likasinnade personer som hjälper varandra att nå framgång. Community och nätverk är superviktigt!

3
Community.

Med rätt kunskap om hur världen fungerar och hur man kan tjäna pengar utanför en vanlig anställning kan vem som helst lyckas.

Resultat på riktigt

Ingenting gör mig lyckligare än att se andra människor förändra sig själva och förändra sina liv till det bättre. Jag drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Jag vill ge alla mina studenter de bästa möjligheterna för att nå sina drömmar oavsett deras bakgrund eller livssituation.

Många andra företag påstår att de hjälper personer att nå sin fulla potential och lovar att de erbjuder mentorskap och effektiva kurser men få av dom har gjort samma resa som de lär ut. Skillnaden mellan oss och dom är att vi ser till att våra studenter lyckas till varje pris medan de erbjuder osammanhängande kursmoment utan någon ansvarskänsla.

Jag har gjort samma resa som mina studenter gör just nu och det är därför många av mina elever har blivit mina bästa vänner. För mig blir det inte personligare än en students framgångsresa. Varje student påminner om mig själv när jag startade min resa och då blir jag alltid extra motiverad att ge studenten de absolut bästa verktygen, kunskaperna och rätt mind-set för att lyckas.

Nu fyra år senare, är online-revolutionen i full fart och jag ser fram emot att du påbörjar din egen framgångsresa med mig.

Har du vad som krävs för att påbörja din framgångsresa?

Ansök idag