Upptäck din egna unika nisch.

Skapa en bra, kraftfull lösning.

Generera en 7-siffrig vinst.

Vad är det?

En interaktiv online utbildning med direkt tillgång till erfarna och framgångsrika mentorer samt Sveriges drivnaste community för blivande entreprenörer. Programmet lär ut allt du behöver veta för att starta och skala upp din online business.

Vem är det till?

Noll till hundra programmet är för dig som vill starta ett lönsamt onlineföretag och skala upp det till en 7-siffrig vinst. Det fungerar för alla oavsett tidigare erfarenhet och du behöver inget startkapital - det enda du behöver är viljan och drivet att lyckas.

Hur lång tid tar det?

Utbildningsmomenten är uppdelade i 6 olika faser och man går igenom dessa faser i sin egen takt. Du har livstidsåtkomst till utbildningen vilket innebär att du kan gå igenom och slutföra utbildningen i det tempo som passar dig. Utöver själva kursen har du även livstidsåtkomst till Community med 300+ studenter och vår kunskapsbas med extra material.

Hur fungerar det?

Du tittar på träningsvideorna, slutför alla uppgifter under varje avsnitt med hjälp av medföljande verktyg och mallar. Du får möjligheten att bli coachad flera gånger per vecka och du får även hjälp av andra likasinnade studenter via vårt community. Du följer praktiska steg-för-steg-instruktioner som bevisligen fungerar för att nå dina mål.

När börjar det?

Noll till hundra programmet är en online utbildning vilket innebär att den startar så fort du har blivit antagen efter att du har ansökt till programmet. Du kan slutföra utbildningen i din egen takt och arbeta igenom den så snabbt eller långsamt som du vill. Du får livstidsåtkomst till utbildningen om du blir antagen och du har även möjlighet att vara med i coaching samtalen sålänge du vill.

Varför finns utbildningen?

Vi tröttnade på alla aktörer som säljer irrelevanta och utspridda kurser utan riktigt mentorskap och en röd tråd för studenterna att följa. Det finns helt enkelt ingen aktör idag som hjälper personer utan erfarenhet att starta ett lönsamt onlinebaserat företag från grunden. Vi fyllde det tomrummet och är överväldigade av den positiva respons som vi får av alla studenter som når framgång.

Ansök idag

Översikt:
Noll till hundra

Fas 1 - Omprogrammera din hjärna

Fas 2 - Upptäck din nisch

Fas 3 - Konsten att attrahera kunder

Fas 4 - Skala upp med organiska metoder

Fas 5 - Strukturera din verksamhet

Fas 6 - Skala upp ditt företag med betalda metoder

Skapa din egen framgångssaga

Din väg till framgång kommer i mångt och mycket att ske på dina egna villkor. Utbildningen kommer att ta avstamp i dina mål och ambitioner, samt anpassas efter ditt sätt att inhämta kunskap. Detta innebär att du själv väljer studietakt, tidpunkt och plats för dina studier. På resan till din första miljon kommer du ha sällskap av andra hungriga entreprenörsstudenter, samt erfarna och framgångsrika mentorer som finns till hands 365 dagar om året. 

Vårt mentorskapsprogram

Till skillnad från många andra entreprenörsutbildningar på marknaden kan vi på Sobusiness erbjuda våra studenter ett omfattande mentorskapsprogram med några av Stockholms och Sveriges mest framgångsrika entreprenörer. 

Varje vecka anordnas ett flertal direktsända Q&A-samtal, coaching-samtal och workshops med våra mentorer. För att du inte ska missa något viktigt spelas allt in och läggs upp i vår digitala kunskapsbank. Du som deltar i vår utbildning för entreprenörer har tillgång till mentorer 365 dagar om året.

Läs mer om utbildning

Summering

Omprogrammera din hjärna
Upptäck din nisch
Finn ett marknadsproblem
Skapa en kraftfull lösning
Sälj framgångsrikt
Generera 100tkr/mån
Skala upp till 7-siffrig vinst
Ansök idag

Snabbare, bättre,
e-learning plattform.

Vår nätbaserade läroplattform fungerar på alla typer av datorer och surfplattor, var än i världen du befinner dig. Som student hos oss kommer du ha tillgång till såväl utbildningsvideor i Full HD-kvalitet som vår digitala kunskapsbank.

Bli en del av Sveriges mest drivna community

Sobusiness community är Sveriges bästa mötesplats för blivande entreprenörer och består i dagsläget av hundratals nuvarande och tidigare studenter. Och medlemsantalet växer stadigt. Här kan du hitta inspiration, bolla idéer, ställa frågor och hitta nya vänner och affärspartners. Välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring Sobusiness entreprenörsutbildning.

Läs mer om utbildning

Recensioner.

Vad säger studenterna?

Har du vad som krävs för att påbörja din framgångsresa?

Ansök idag